Zorgsector

Een duurzaam ziekenhuis dankzij Detech

Uw ziekenhuis duurzamer maken? Door kleine aanpassingen zoals relighting en energiemanagement kunt u al heel wat energie besparen. Om helemaal de groene kant op te gaan, kunt u investeren in eigen stroomopwekking of laadpalen. Maak van Detech uw partner in de weg naar een duurzamere toekomst.

Een lager energieverbruik en besparen op uw energiefactuur? Vervang oude lampen door ledverlichting en bespaar tot wel 50%. Via een lichtstudie en lichtplan verlicht Detech uw gebouwen op de meest efficiënte en zuinige manier. Meer over verlichting.

Rijden uw medewerkers met een elektrische bedrijfswagen? Investeer dan ook in laadpalen op uw bedrijfsparkings zodat uw medewerkers hun wagen kunnen opladen tijdens de werkuren. Ook bezoekers met een elektrische auto profiteren van laadpalen op uw parkings. Meer info over laadpalen.

Een van de eenvoudigste manieren om uw gebouwen duurzamer te maken en energie te besparen is energiemanagement. Via een monitoringssysteem analyseert u de werking van uw elektrische installaties en ziet u mogelijkheden om te besparen. Zo kunt u bijvoorbeeld bewegingssensoren voor verlichting plaatsen, uw medewerkers aansporen vaker de trap te gebruiken in plaats van de lift, het klimaat automatisch regelen zodat de verwarming en/of airco niet continu draait, … Al die kleine maatregelen hebben samen een grote impact op uw energieverbruik. Ontdek meer over de mogelijkheden met energiemonitoring.

Shape
Zorgsector

Verpleegoproepsystemen voor een efficiëntere werking

Verhoog de productiviteit in uw ziekenhuis en verlicht het werk van uw verzorgenden met een zorgoproepsysteem. Speciaal voor de zorgsector installeert Detech verpleeg- of zorgoproepsystemen. Die maken het mogelijk voor patiënten of zorgpersoneel om snel hulp te roepen. Ontdek de mogelijkheden met verpleegoproep.

Zorgsector

Maak van uw rust- of ziekenhuis een veilige omgeving

Houd uw ziekenhuis, rusthuis of zorginstelling veilig voor patiënten, bezoekers en personeel. Verschillende veiligheidsmaatregelen en systemen zorgen voor een betere beveiliging van uw zorginstelling. Detech installeert alarmsystemen, bewakingscamera’s, toegangscontrolesystemen, noodverlichting … voor een betrouwbare omgeving.

Bescherm patiënten, bezoekers en onbevoegd personeel tegen mogelijke gevaren door risicovolle afdelingen en ruimtes zoals medicijnkamers, operatiezalen, keukens en liften af te sluiten met een toegangscontrolesysteem. Sloten met een cijfercode, badgesysteem of vingerprintscanner laten enkel bevoegde personen toe in de ruimte. Samen met Detech beslist u welk systeem het beste past bij uw zorginstelling. Zo blijft uw zieken- of rusthuis een veilige omgeving voor iedereen. Meer info over toegangscontrole.

In een zorgomgeving krijgt camerabewaking een multifunctioneel karakter. Het dient niet enkel om inbrekers af te schrikken en te identificeren, maar ook om weglopende patiënten te herkennen en lokaliseren. Detech installeert bewakingscamera’s op strategische plaatsen zodat u in- en uitbrekers snel kunt opsporen.

Camera’s kunnen ook ín de kamers van patiënten geïnstalleerd worden om hun toestand vanop afstand te monitoren. Houd hierbij wel rekening met de privacywetgeving en installeer enkel camera’s in kamers waar het nodig is de toestand van de patiënt continu op te volgen, op de afdeling intensieve zorg bijvoorbeeld. Voor andere, minder kritieke patiënten is een combinatie van een camera met een verpleegoproepsysteem interessant. De camera wordt enkel geactiveerd als de patiënt op een nood- of hulpknop drukt. Zo kunnen verzorgenden snel de situatie inschatten.

Zorg dat aanwezigen uw gebouw vlot kunnen verlaten in geval van nood. Detech installeert noodverlichting volgens een lichtplan zodat bezoekers, patiënten en personeel snel de dichtstbijzijnde uitgang vinden. Zo geraken ze probleemloos in veiligheid. Detech kiest bovendien steeds voor ledverlichting om uw duurzame ziekenhuis van noodverlichting te voorzien.

Zorgsector

Transformeer uw ziekenhuis tot een duurzaam ziekenhuis

Contacteer ons

Zorgsector

Onderhoud van installaties

Detech voorziet niet enkel de plaatsing van duurzame systemen, we staan ook in voor het onderhoud van al uw installaties. Onze techniekers controleren uw installaties en zorgen ervoor dat ze weer perfect werken. Zo blijft uw ziekenhuis duurzaam en veilig.

Shape
Zorgsector

Deze ziekenhuizen werken al samen met Detech

Detech voerde al diverse projecten uit om van verschillende ziekenhuizen duurzame ziekenhuizen te maken:

  • UZ Leuven
  • Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA)
  • AZ Turnhout
  • AZ Herentals
  • Virga Jesse
  • HH Tienen
  • AZ Sint-Elisabeth Zottegem
  • AZ Sint-Jan Brugge
  • AZ Delta campus Rembert Torhout

Waarom samenwerken met Detech?

Zorgsector

Persoonlijke en langdurige klantrelaties

Bij Detech rekent u op een persoonlijke aanpak. We streven naar langdurige relaties met onze klanten en helpen hen dan ook graag met al hun technische vragen of problemen.

Zorgsector

Hoogwaardige merken

Voor uw ziekenhuis zijn enkel de beste installaties goed. Detech werkt met hoogstaande merken als Commscope en Schneider Electric. We installeren apparaten en systemen die uw ziekenhuis duurzamer en veiliger maken in elk opzicht.

Zorgsector

Meer dan 30 jaar ervaring

De ingenieurs en techniekers van Detech zijn echte experts in hun vak. Met ruim 30 jaar ervaring in elektrotechnieken realiseerden ze al heel wat projecten voor Vlaamse ziekenhuizen en zorginstellingen.

Zorgsector

Snelle service

Van Detech mag u steeds een snelle service verwachten. Bij problemen of vragen bedenken we spoedig een gepaste en duurzame oplossing.

Zorgsector

Oog op de toekomst

Detech kijkt vooruit en zoekt naar langdurige oplossingen voor uw ziekenhuis. We stemmen onze ontwerpen dan ook steeds af op uw toekomstplannen.

Zorgsector

Volledige service

Detech biedt een totaalpakket aan. We staan in voor de studie, het ontwerp, de installatie en het onderhoud van uw nieuwe systemen.