Detech is een betrouwbare partner voor al uw elektriciteitswerken. Onze vier expertisevelden gebouwtechniek, energietechniek, netwerktechniek en beveiligingstechniek vormen de core business van ons bedrijf. We voeren zowel aparte technieken als totaalprojecten uit. Interesse in een samenwerking voor uw project? Vul hieronder ons contactformulier in.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze services

Detech voorziet uw volledige bedrijfsgebouw van elektriciteit en elektrische aansluitingen voor de werking van uw gebouw. Dat gaat van midden- en hoogspanningscabines over geluid en verlichting tot smart solutions voor het beheer van uw elektrische installaties.

Duurzame energie voor uw bedrijf? Detech is de partner op wie u kunt rekenen. We plaatsen zonnepanelen met batterijen en voorzien systemen om uw energieverbruik makkelijk te monitoren en beheren. Verder installeren we ook laadpalen voor bedrijven die we kunnen aansluiten op uw zonnepanelen.

Detech verbindt uw apparaten, systemen én medewerkers via netwerken. Nieuwe databekabeling en draadloos internet zorgen voor een geconnecteerd bedrijf dat optimaal communiceert.

Een veilig gebouw of terrein? Detech plaatst allerlei beveiligingssystemen voor een optimale beveiliging van uw bedrijfssite. Controleer wie wanneer toegang heeft tot uw gebouw met toegangsbeveiliging en bewaak uw terrein met slimme camera’s. Detech installeert ook branddetectiesystemen en inbraakbeveiliging voor een 100% veilige werkomgeving.

Contact

Waarom kiezen voor Detech?

Detech heeft meer dan 30 jaar ervaring in elektrotechniek. We zijn een flexibel bedrijf dat u snel verder helpt en dat u als klant steeds op de eerste plaats zet. Aan de hand van beveiligings-, energie- en gebouwtechnieken willen we u zo veel mogelijk ontzorgen en het beheer van uw gebouwen zo makkelijk mogelijk maken. We bieden daarom steeds een totaalpakket aan, van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud. Onze ingenieurs analyseren de huidige situatie en bekijken de mogelijkheden om op basis daarvan een ontwerp te maken dat het beste bij uw noden aansluit. Daarna voeren we de nodige elektriciteitswerken uit en installeren we alle technische onderdelen. Tot slot kunt u ook op Detech rekenen voor het onderhoud van uw installaties en de depannage bij problemen.

Contact

Elektrotechniek voor elke sector

Detech werkte de voorbije 30 jaar samen met bedrijven uit verschillende sectoren:

Wilt u ook samenwerken met Detech? Vul het contactformulier hierboven in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een afspraak.

Detech bv

Moortelstraat 4
9160 Lokeren
België

Let’s talk

Info@detech.be
09/348 39 93

BTW

BE 0449.577.677

Shape