Toegangscontrole voor uw bedrijf

Met een toegangscontrolesysteem maakt u van uw gebouw of bedrijfsterrein een veilige en aangename werkomgeving. U beslist wie wanneer toegang heeft tot bepaalde ruimtes of zones om ongewenste bezoekers buiten te houden en om controle te bewaren over het gebruik van ingangen in en rond uw bedrijfsterrein. Kiest u voor badgecontrole, fingerprintscanners, gezichtsherkenning, videofonie, parlofonie of een combinatie van verschillende installaties? Detech adviseert u over de beste opties voor uw bedrijf.

Toegangscontrole
Voordelen

Waarom kiezen voor toegangscontrole?

 • volledige controle over wie wanneer waar binnen kan
 • individuele toegangsrechten
 • beheer vanop afstand
 • kostenbesparend tegenover traditionele sleutels
 • geen gedoe met verloren sleutels
 • geen ongewenste bezoekers
 • een veilige en beschermde werkomgeving

Toegangscontrolesystemen: een overzicht van de mogelijkheden

Er zijn verschillende systemen om de toegang tot uw gebouw of bedrijfssite te controleren. Welk systeem u kiest, hangt af van verschillende factoren zoals het gewenste beveiligingsniveau, de grootte van uw bedrijf, de gewenste mogelijkheden qua individualisatie, … Een combinatie van meerdere toegangscontrolesystemen is uiteraard ook mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een badgesysteem voor uw medewerkers in combinatie met videofonie om bezoekers toegang te verlenen tot uw gebouw. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

Parlofonie biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met uw bezoekers nog voor ze uw gebouw betreden. In slechts enkele seconden weet u wie er aan de ingang staat. Zo beslist u snel of u de bezoeker toegang verleent zonder dat u daarvoor fysiek naar de ingang van uw gebouw moet. Dat bespaart u energie en tijd.

Videofonie gaat nog een stapje verder dan parlofonie. Met dit toegangscontrolesysteem kunt u de bezoeker aan de ingang ook effectief zien. Zo weet u nóg sneller wie er aan uw deur staat. U kunt de bezoeker snel en vanop afstand toegang verlenen tot uw gebouw.

Met een badgesysteem geeft u medewerkers toegang tot het gebouw of delen van het gebouw op een makkelijke en veilige manier. Naast de deur wordt een kaartlezer geplaatst. Die ontgrendelt de deur wanneer de toegangsbadge ervoor gehouden wordt en vergrendelt de deur automatisch weer als ze dichtvalt. U kunt de badges individueel instellen en de gebruiker ervan slechts toegang geven tot bepaalde delen van het gebouw. Daarnaast is het mogelijk de badges tussen specifieke tijdstippen te activeren of deactiveren.

Toegangscontrole met een beveiligingscode is een eenvoudige en voordelige manier om toegang tot uw gebouw en ruimtes te beheren. U hoeft uw medewerkers geen individuele badges te geven, een cijfer- of lettercode volstaat. Net als bij een badgesysteem kunt u met een codesysteem tijdstippen instellen waarop de deur definitief vergrendeld is. Voor extra beveiliging kunt u codesystemen en badgesystemen combineren.

Biometrische toegangscontrole is een ultraveilig systeem dat op elke gebruiker persoonlijk is afgesteld. Een scanner of camera detecteert unieke fysieke eigenschappen en verleent op basis daarvan toegang tot een gebouw of ruimte. Enkele voorbeelden:

 • fingerprintscanners
 • handpalmscanners
 • irisscanners
 • gezichtsherkenning

Toegangscontrole via een app is eenvoudig, betrouwbaar en veilig. Badge vergeten? Met een app hebt u daar geen last meer van. Uw smartphone hebt u altijd bij de hand zodat u op elk moment de deur kunt ontgrendelen. Ook bij dit systeem is het mogelijk om automatische tijdstippen in te stellen waarop de toegang verleend of geweigerd wordt voor gebruikers.

Toegangscontrole

Toepassingen van toegangscontrole

 • Laboratoria: verleen enkel toegang aan bevoegde wetenschappers en onderzoekers
 • Opslagruimtes: bescherm waardevolle goederen
 • Kantoorgebouwen: onderscheid personeel van bezoekers
 • Ziekenhuizen: verleen enkel toegang aan bevoegd personeel zoals dokters en chirurgen
 • Scholen en universiteiten: weiger studenten de toegang tot bepaalde ruimtes
 • Winkels: bescherm uw stockruimtes en de persoonlijke spullen van het personeel
Toegangscontrole

Beveilig uw gebouwen en ruimtes met een toegangscontrolesysteem van Detech

Contacteer ons

Toegangscontrole

Betrouwbare toegangscontrole door Detech

Maakt u zich zorgen om de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van toegangscontrole? Detech werkt enkel met hoogwaardige toegangscontrolesystemen van gerenommeerde merken. De apparaten die onze ervaren techniekers installeren zijn van superieure kwaliteit en zijn uiterst betrouwbaar. Uw gebouwen, machines en goederen zijn 100% veilig met onze toegangcontrolesystemen. Bovendien kunt u ons inschakelen voor een regelmatige onderhoudsbeurt en controle van uw systemen. Zo blijft u verzekerd van een goede werking.

Beveilig uw gebouw nog beter met inbraakbeveiliging en camerabewaking

Een toegangscontrolesysteem is een goede start naar een veiligere werkomgeving. Voor een maximale beveiliging van uw gebouw of bedrijfssite biedt Detech bijkomende oplossingen. Met camerabewaking hebt u op elk moment zicht op wie uw gebouw of site betreedt. Bovendien schrikken camera’s ongewenste bezoekers af, wat het risico op inbraak verkleint. Wagen inbrekers toch een poging, dan zorgt een inbraakbeveiligingssysteem ervoor dat ze geen schijn van kans maken. Bewegingssensoren gekoppeld aan een alarmsysteem zorgen voor een onmiddellijke interventie waardoor uw gebouw of terrein een veilige omgeving blijft.

Meer over camerabewaking Meer over inbraakbeveiliging

Samenwerken met Detech

Toegangscontrole

Onestopshop

Detech voorziet alle nodige elektrotechnieken in uw bedrijfsgebouwen vanaf nul. We voeren de studies uit, maken een ontwerp, installeren de systemen én staan in voor het onderhoud.

Toegangscontrole

Eigen engineering

In onze engineeringafdeling maken we ontwerpen op maat van uw bedrijf. We luisteren naar uw noden en stellen de beste oplossingen voor uw bedrijf voor.

Toegangscontrole

Klantgerichte service

Detech staat bekend om zijn uitstekende service na verkoop. Wanneer er een probleem optreedt, lossen we het zo snel mogelijk voor u op zodat u verder kunt met uw activiteiten.

Toegangscontrole

Ruim 30 jaar ervaring

Detech installeert al meer dan 30 jaar beveiligings- en toegangscontrolesystemen bij grote en kleine bedrijven.

Toegangscontrole

Futureproof installaties

We realiseren onze projecten steeds met het oog op de toekomst zodat uw installaties ook binnen 10 jaar nog voldoen aan uw wensen en eisen.

Toegangscontrole

Respect voor deadlines

Bij Detech houden we ons steeds aan onze belofte. We komen onze gemaakte afspraken na en werken uw project af binnen de voorziene tijd.