Duurzame kantoorgebouwen

Detech maakt uw kantoorgebouwen duurzamer en energie-efficiënter dankzij vernieuwende elektrotechnieken en systemen.

Duurzame kantoorgebouwen maken gebruik van energiezuinige verlichting. Halogeen-, tl- en gloeilampen verbruiken enorm veel elektriciteit en zijn niet milieuvriendelijk. Ledlampen daarentegen verbruiken tot wel 50% minder energie, wat niet alleen uw totale energieverbruik, maar ook uw kosten erg reduceert. Kies daarom voor led als kantoorverlichting en laat uw lichtplan door Detech ontwerpen en uitwerken. Lees meer over energiezuinige ledverlichting.

Verlaag de energiefactuur van uw bedrijf door bewegingssensoren voor de verlichting te plaatsen. No more energieverspilling omdat een collega vergat het licht te doven. Met bewegingssensoren is het ook niet meer nodig om als laatste op kantoor een hele toer van het gebouw te doen om te controleren of de lichten overal uit zijn. Slimme verlichting bespaart u dus waardevolle tijd én kosten.

Het hoogtepunt van duurzaamheid is eigen energieopwekking. Dankzij de installatie van zonnepanelen op uw bedrijfsdak of –terrein hoeft u niet langer te rekenen op grijze netstroom. U bespaart bovendien heel wat op uw energiefactuur en draagt bij aan een groenere toekomst voor uw bedrijf en de omgeving. Om nóg meer te besparen installeert Detech energiemonitoringsystemen. Die bieden u inzicht in het energieverbruik van uw verwarming, ventilatie, kantoorverlichting … Met die informatie kunt u stroomverslindende installaties vervangen door energiezuinigere varianten en zo nog meer besparen. Ontdek meer over zonnepanelen en energiemonitoring.

Zonnepanelen alleen zijn al een goede stap richting een duurzaam kantoorgebouw, maar om nog meer te besparen kunt u investeren in batterijopslag. Daarmee maakt u optimaal gebruik van zonne-energie door ze op te slaan in daluren en te gebruiken in piekuren. Bovendien bespaart u dankzij een batterij nog meer op uw energiefactuur.

Om bij te dragen aan de energietransitie kunt u als bedrijf ook investeren in elektrische bedrijfswagens en laadpalen aan uw kantoorgebouw. Uw medewerkers laden hun wagens op terwijl ze aan het werk zijn waardoor ze ’s avonds met een volledig opgeladen wagen naar huis kunnen rijden. Detech begeleidt u in de zoektocht naar de geschikte laadoplossing voor uw bedrijf en zorgt voor een vakkundige installatie van de laadstations. Lees meer over laadpalen.

Beheer uw kantoorverlichting, liften, automatische deuren, laadpalen … met een GBS van Detech. Door installaties in en uit te schakelen vanop afstand bespaart u tijd en energie. Bovendien krijgt u in één handige app informatie over al uw elektrische installaties voor een eenvoudig en snel beheer. Meer informatie over gebouwbeheersystemen.

Shape
Kantoorgebouwen

Een aangename en productieve werkomgeving

Detech zorgt niet alleen voor een betere werking van uw gebouwen, ook uw medewerkers werken productiever dankzij de integratie van multifunctionele hoogtechnologische systemen. Verschillende factoren hebben een invloed op de werkomgeving en kunnen die aangenamer maken voor uw medewerkers en collega’s:

  • Kantoorverlichting: de juiste lichtsterkte, warmte en verspreiding zorgen voor een betere concentratie en dus hogere productiviteit.
  • Gebouwbeheersystemen en IoT: de juiste temperatuur en voldoende ventilatie via automatische detectoren creëren een aangenaam werkklimaat, wat voor meer tevreden werknemers zorgt.
  • Internet: een goede internetverbinding vermijdt frustraties en houdt medewerkers gefocust.

Connectiviteit in uw kantoorgebouw

Dankzij Detech blijven medewerkers en apparaten in uw kantoorgebouw verbonden met elkaar. Via netwerkbekabeling krijgen uw kantoormedewerkers een stabiele internetverbinding. Wifi biedt uw klanten en bezoekers een extra service tijdens het wachten of werken in uw kantoorgebouw. Meer over internet in uw kantoren.

Via het Internet of Things verbindt u slimme apparaten in uw kantoorgebouw. Dankzij baanbrekende technologieën werken uw IoT-apparaten zo goed als autonoom zonder menselijke inmenging. Uw kantoorverlichting gaat aan wanneer het buiten donker is, het klimaat wordt automatisch geregeld en gezichten worden herkend aan de inkom. Bij Detech zijn we ervan overtuigd dat IoT een onmisbare schakel is in duurzame kantoorgebouwen. Lees meer over IoT voor uw bedrijf.

Kantoorgebouwen
Kantoorgebouwen
Kantoorgebouwen

Veiligheid in uw kantoorgebouw

Detech beschermt uw kantoorgebouwen tegen brand, inbraak en diefstal dankzij kwalitatieve systemen van hoogwaardige merken.

Detech installeert verschillende soorten toegangscontrolesystemen zodat u kunt bepalen wie waar wanneer toegang heeft. Via badgesystemen, beveiligingscodes of biometrische scanners verleent u bepaalde personen automatisch toegang tot uw kantoorgebouw en/of bepaalde ruimtes. Zo beschermt u waardevolle materialen en gegevens. Meer info over toegangscontrole.

Houd een oogje in het zeil met bewakingscamera’s in en rond uw kantoorgebouwen. Slimme camera’s identificeren indringers en slaan verdachte beelden meteen op of sturen zelfs een melding bij ongewone bewegingen. Ontdek meer over camerabewaking.

Donkere gebouwen zijn een makkelijker en aantrekkelijker doelwit voor inbrekers dan goed verlichte gebouwen en terreinen. Kantoorverlichting die ook ’s nachts brandt schrikt inbrekers dus af. Kies er bijvoorbeeld voor om de inkomhal te verlichten om het risico op inbraak te verkleinen en toch geen onnodige elektriciteit te verbruiken. Verlichting met bewegingssensoren doet inbrekers panikeren als de lichten plots aangaan waardoor ze op de vlucht slaan.

Detech ontwerpt een optimaal branddetectieplan en plaatst branddetectiesystemen op strategische punten om uw kantoorgebouw te beschermen tegen een branduitbraak. Dankzij snelle detectie via hoogwaardige rookmelders geïnstalleerd door Detech worden levens gered. Lees meer over branddetectie.

Naast gewone kantoorverlichting voorziet Detech ook noodverlichting in uw kantoorgebouwen. In noodgevallen worden medewerkers en bezoekers zo vlot naar de uitgang geleid. Zo ontstaat er geen, of minder, chaos en geraakt iedereen veilig naar buiten.

Kantoorgebouwen

Maak uw kantoorgebouwen klaar voor de toekomst met Detech

Let’s connect

Kantoorgebouwen

Onderhoud en herstellingen

Detech staat naast het ontwerp en de installatie ook in voor het onderhoud en de herstelling van uw elektrotechnische apparaten. Kapotte kantoorverlichting? Elektriciteitspanne? Of een internetstoring? Onze techniekers staan voor u klaar om u zo snel mogelijk uit de nood te helpen bij defecten of problemen zodat uw medewerkers snel weer aan de slag kunnen. Zo beperken we de hinder voor uw bedrijf. Een technisch probleem in uw kantoorgebouw? Contacteer ons.

Kantoorgebouwen

Gerealiseerde projecten

De afgelopen 30 jaar realiseerde Detech al heel wat projecten voor grote en kleine Belgische bedrijven. Zo voorzagen we alle elektrotechnieken in de kantoorgebouwen van DEME, Quatra, Hamlet, Herba Ingredients en MSC Medrepair en blijven we instaan voor een optimale werking van alle installaties.

Waarom uw kantoorgebouw laten optimaliseren door Detech?

Kantoorgebouwen

Duurzame klantrelaties

Bij Detech dragen we zorg voor onze klanten. Zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen steeds bij ons terecht met vragen en problemen. Zo maken we van elk project een succes.

Kantoorgebouwen

Hoogwaardige merken

Bij Detech kiest u uit een kwaliteitsvol aanbod van vertrouwde merken en producten. Dankzij onze merkonafhankelijkheid bieden we u steeds de beste oplossing aan.

Kantoorgebouwen

Meer dan 30 jaar ervaring

Detech ontwerpt en installeert al meer dan 30 jaar elektrotechnische installaties in kantoorgebouwen van grote en kleine bedrijven.

Kantoorgebouwen

Eigen engineering

Detech verzorgt niet enkel de installatie, maar voert ook de voorafgaande studies uit en ontwerpt de technische plannen voor uw kantoorgebouw. Zo kunnen we snel aanpassingen doen waar nodig.

Kantoorgebouwen

Vlotte communicatie

Bij Detech houden we graag nauw contact met onze klanten. Zo kunnen we vlot afstemmen en snel beslissingen nemen. We houden u ook regelmatig op de hoogte over uw project en antwoorden altijd snel op uw vragen

Kantoorgebouwen

Futureproof resultaat

Detech denkt altijd een stap verder. We implementeren systemen die niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst up-to-date zijn. We kiezen voor flexibele en uitbreidbare installaties die meegroeien met uw bedrijf en dus een lange levensduur hebben.