Inbraakbeveiliging

Alarmsystemen voor uw bedrijf

Detech zorgt al meer dan 30 jaar voor veilige bedrijven dankzij alarmsystemen. Zowel binnen als buiten voorzien we gepaste oplossingen om uw gebouwen of terreinen te beschermen. Bedrijven die een alarmsysteem laten installeren, moeten dat aangeven bij het meldpunt alarmsystemen. Bedrijven die hun alarmsysteem rechtstreeks aansluiten op een alarmcentrale moeten dat niet apart registreren. Laat uw alarmsysteem door Detech installeren en maak u geen zorgen meer om de veiligheid van uw bedrijfsgebouwen.

Een bedrijfsgebouw vol waardevolle apparaten, materialen én informatie moet goed beveiligd zijn. Detech zorgt door middel van inbraakbeveiliging met een alarmsysteem dat inbrekers afgeschrikt worden en uw gebouw niet binnendringen. Onze ingenieurs ontwerpen een plan op maat van uw bedrijf voor een optimaal resultaat en de beste bescherming tegen inbraak.

Heeft uw bedrijf een grote buitensite waar goederen worden opgeslagen of waar waardevolle machines staan? Dan beveiligt u best niet enkel uw gebouwen tegen inbrekers, maar ook uw terreinen. Investeer in perimeterbeveiliging met alarmsystemen voor uw bedrijfssite. Om een maximaal beveiligingsniveau te bereiken, ontwerpt Detech een plan op maat van uw bedrijf.

Perimeterdetectie

Perimeterdetectie signaleert inbrekers nog voor ze uw gebouwen bereiken. Infrarooddetectoren of thermische detectoren sporen inbrekers op en triggeren een alarm bij ongewone bewegingen of wanneer ze afwijkende objecten spotten.

  • maximale beveiliging van terreinen, dag én nacht
  • snelle detectie van inbrekers nog voor de inbraak plaatsvindt
  • nauwkeurige en betrouwbare detectie vanop grote afstanden

Detech installeert alarmsystemen op maat van uw bedrijf. Afhankelijk van de grootte van uw gebouwen en terreinen, het aantal ingangen, de sector waarin u opereert en de mate van beveiliging die u wenst, bepaalt Detech samen met u wat de beste oplossing voor uw bedrijf is.

  • Kiest u voor bekabelde, draadloze of hybride alarmsystemen voor uw bedrijf?
  • Hoe wilt u verwittigd worden bij een inbraak? Via een app of sms-melding? Of sluit u uw alarmsysteem aan op een alarmcentrale of meldkamer die automatisch de politie verwittigt?
  • Kiest u voor luide of stille signalering?
  • Welke systemen voor inbraakdetectie passen het best bij uw bedrijf? Bewegingssensoren, magneetcontacten, infrarooddetectoren, een manuale drukknop of een combinatie van systemen?

De opties eens bespreken?

Let’s talk

De meeste inbraken gebeuren na de kantooruren wanneer niemand aanwezig is. Dan zorgt een alarmsysteem met infrarood- of bewegingssensoren voor de nodige bescherming van uw bedrijf. Soms dringen criminelen uw bedrijf echter binnen tijdens de dag en worden ze niet door een alarmsysteem als inbrekers gedetecteerd. Bij een overval, bijvoorbeeld, bent u beter met een manuele drukknop of noodknop die automatisch de politie oproept wanneer iemand hem indrukt. Niet enkel bij een inbraak of overval, maar ook bij een brand zorgen alarmsystemen in uw bedrijf voor een vlotte evacuatie en snelle actie door de hulpdiensten.

Inbraakbeveiliging

Onderhoud en herstelling van uw alarmsysteem

Detech staat niet enkel in voor de installatie van de alarmsystemen in uw bedrijf, maar ook voor het onderhoud ervan. We voeren regelmatig controles uit om een goede werking en dus brandveilige bedrijfsgebouwen te garanderen. Bovendien kunt u bij ons terecht wanneer uw systeem defecten vertoont. Onze techniekers komen dan zo snel mogelijk langs om het probleem op te lossen.

Inbraakbeveiliging

Beveilig uw gebouwen en sites met Detech

Offerte aanvragen

Bijkomende systemen

Het alarmsysteem in uw bedrijf uitbreiden naar nieuwe zones of gebouwen? Detech zorgt voor een naadloze installatie en integratie van bijkomende detectoren. Een systeem met bekabeling is moeilijker uit te breiden dan een draadloos alarmsysteem, maar het is zeker niet onmogelijk. Met een bekabeld alarmsysteem in uw bedrijf zullen extra kabels moeten toegevoegd worden. Om grote uitbraakwerken te vermijden bekijkt Detech steeds op voorhand met u wat de toekomstplannen voor uw bedrijf zijn en houdt daarmee rekening bij de keuze van het alarmsysteem.

Efficiënter werken en tijd besparen? Koppel uw alarmsysteem aan een gebouwbeheersysteem en beheer uw beveiligingsinstallaties via één platform. Met een GBS monitort u de performance van (draadloze) detectoren en bewakingscamera’s zodat u weet wanneer er problemen zijn en u snel actie onderneemt. U beheert en bedient er ook alle andere technische installaties in uw gebouw mee, waardoor u tijd, werk én geld bespaart.

Uw bedrijf nóg beter beveiligen? Vul het alarmsysteem van uw bedrijf aan met bewakingscamera’s en toegangscontrole om verdachte personen sneller te identificeren en ongewenste bezoekers buiten te houden.

Inbraakbeveiliging
Inbraakbeveiliging

Alarmsystemen voor bedrijven uit elke sector

Voorkom dat dure materialen en goederen gestolen worden met een kwalitatief alarmsysteem voor uw bedrijf. Detech beveiligde al meerdere industriële terreinen en gebouwen tegen inbraak, mét resultaat.

Grote en afgelegen haventerreinen zijn populair bij inbrekers. Daarom is het extra belangrijk uw havensites goed te beveiligen tegen diefstal, brandstichting of vandalisme.

Kantoorgebouwen liggen vol waardevolle spullen als computers en technologische installaties. Met een alarmsysteem beschermt u uw materialen tegen diefstal.

Winkelinbraak komt in België vaak voor. Een kwalitatief anti-inbraaksysteem door Detech beschermt uw winkel tegen diefstal en vandalisme. Onze installateurs plaatsen ook vaak noodknoppen in winkels. Bij een overval, paniek of noodgeval drukt een medewerker op een verborgen knop die meteen de hulpdiensten oproept.

Waarom uw inbraakbeveiliging laten installeren door Detech?

Inbraakbeveiliging

Duurzame klantrelaties

Detech zet in op langdurige klantrelaties. We zijn steeds bereikbaar en staan klaar voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Project na project geven we het beste van onszelf zodat we onze klanten blijven tevreden stellen.

Inbraakbeveiliging

Totaalprojecten

Detech voert volledige beveiligings- en installatieprojecten uit in uw bedrijf. We maken uw bedrijf veiliger, duurzamer en efficiënter op basis van grondige studies en slimme ontwerpen voor innovatieve installaties.

Inbraakbeveiliging

Kwalitatieve installaties

Detech werkt enkel met degelijke producten van hoogwaardige merken. Zo bieden we u kwaliteitsvolle en langdurige oplossingen die uw bedrijf veiliger maken.

Inbraakbeveiliging

Snelle communicatie

Bij Detech mag u steeds een snelle reactie verwachten op vragen of bezorgdheden, we laten u niet zitten met uw problemen.

Inbraakbeveiliging

Ruim 30 jaar ervaring

Detech zorgt al meer dan 30 jaar voor veilige bedrijfsgebouwen dankzij de installatie van diverse beveiligingssystemen.

Inbraakbeveiliging

Toekomstgericht

Bij Detech kijken we altijd een paar stappen verder. We installeren systemen die ook binnen 10 jaar nog up-to-date zijn en voldoen aan uw wensen en noden.