Een duurzaam distributiecentrum

Een eerste manier om duurzamer te ondernemen en te besparen op uw energiefactuur is kiezen voor industriële ledverlichting. Ledlampen verbruiken namelijk de helft minder energie dan halogeen- of tl-lampen, waardoor ook uw energiefactuur fors verlaagt. De engineers van Detech voeren een lichtstudie uit en ontwerpen een lichtplan om uw winkel of distributiecentrum optimaal te verlichten.

Duurzaamheid is tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met eigen energieopwekking door zonnepanelen of windmolens. Met een PV-installatie bespaart u als bedrijf op uw energiefactuur én draagt u bij aan een milieuvriendelijke omgeving. Voed uw industriële ledverlichting, sorteermachines, geluidsinstallaties, computers … met zonne-energie en bouw zo aan een duurzaam distributiecentrum.

IoT (Internet of Things) is niet langer toekomstmuziek. Het is de technologie van vandaag én van de toekomst. IoT-apparaten vergemakkelijken het beheer van technische installaties en automatiseren uw volledige logistieke proces. Van slim voorraadbeheer tot zelfwerkende orderpicking, IoT laat uw distributiecentrum snel en vlot draaien waardoor u de productiviteit opdrijft naar een ongekend niveau.

Retail
Retail

Een veilig distributiecentrum

In distributiecentra zorgt een toegangscontrolesysteem voor meer veiligheid in ruimtes waar enkel bevoegd personeel toegelaten is. Lees meer over toegangscontrole of vraag meteen een offerte aan.

Investeer in kwaliteitsvolle branddetectiesystemen op maat van uw distributiecentrum. Detech installeert rookmelders aan de hand van een branddetectieplan opgesteld door onze ingenieurs. Zo kiezen we samen met u de beste oplossing voor uw bedrijf en verlagen we het risico op een hevige brand. Ontdek meer over branddetectie of neem contact op voor een offerte.

Beveilig uw gebouwen met alarmsystemen en bewakingscamera’s. Ten eerste schrikken camera’s dieven en inbrekers af. Een goed beveiligd gebouw is een minder aantrekkelijk doelwit, waardoor het risico op inbraak en diefstal al serieus daalt. Wanneer inbrekers, dieven of vandalen toch een poging wagen, zorgen bewakingscamera’s voor een snellere identificatie van de daders. Een bijkomstig alarmsysteem dat door beweging, warmte of glasbreuk getriggerd wordt, schrikt daders af waardoor ze vluchten.

Retail

Veiligheid en duurzaamheid in uw winkel

U kunt bij Detech niet enkel terecht om uw distributiecentrum te optimaliseren. Ook fysieke winkels kunnen een beroep doen op onze services. We installeren beveiligingssystemen, industriële ledverlichting, zonnepanelen, laadpalen op uw parkings … om uw winkelruimte te optimaliseren en uw klanten een aangename winkelervaring te bieden.

Meer info? Contacteer ons

Retail

Duurzaam distributiecentrum bouwen? Partner up with Detech!

Let’s connect

Retail

Onderhoud en herstellingen

Behalve het ontwerp en de plaatsing staat Detech ook in voor het onderhoud en de herstelling van elektrotechnische installaties in uw retailbedrijf. Is uw industriële ledverlichting kapot? Werkt uw geluidsinstallatie niet meer optimaal? Of kunnen uw laadpalen een onderhoudsbeurt gebruiken? Detech komt zo snel mogelijk langs om het probleem op te lossen of uw installaties na te kijken en te updaten. Een onderhoud, depannage of advies nodig? Bel of mail ons.

Retail

Opvallende projecten

Detech realiseerde in de voorbije 30 jaar al heel wat projecten voor bedrijven uit verschillende sectoren, waaronder de retailsector. Supermarktketen Aldi, bouwspecialist Deschacht, doe-het-zelfzaak Brico en meubelwinkel DEBA Meubelen vertrouwen op de expertise van Detech voor de inrichting van hun distributiecentra en verkooppunten. Voor Aldi bijvoorbeeld namen we de 7 Vlaamse verdeelcentra onder handen en transformeerden ze tot duurzame distributiecentra. Zo kreeg de nieuwste vestiging in Turnhout een BREEAM-outstanding-certificaat. Daarmee staat het distributiecentrum op de vierde plaats van de meest duurzame gebouwen ter wereld.

Kies voor Detech

Retail

Duurzame klantrelaties

Bij Detech vinden we dat onze klanten de beste service verdienen. We staan u daarom steeds bij met advies en optimaliseren uw bedrijfsprocessen dankzij duurzame partnerships.

Retail

Hoogwaardige merken

Detech plaatst installaties van gerenommeerde merken die hoogwaardige oplossingen bieden. U kiest uit een kwalitatief aanbod van betrouwbare producten voor een uitstekend resultaat.

Retail

Meer dan 30 jaar ervaring

Bij Detech rekent u op een ervaren team van techniekers en ingenieurs die al meer dan 30 jaar elektrotechnische installaties plaatsen in distributiecentra en winkels over heel Vlaanderen.

Retail

Inhouse engineering

Detech beschikt over een team ervaren ingenieurs die uw project met veel zorg ontwerpen.

Retail

Futureproof oplossingen

Detech ontwerpt en installeert innovatieve systemen die langdurige oplossingen bieden voor een duurzaam resultaat.

Retail

Respect voor timing

Bij Detech handelen we correct en stipt. We komen onze afspraken na en respecteren de beloofde deadlines.