Hoe een duurzame onderneming creëren?

Detech biedt verschillende technieken aan om uw bedrijfsgebouwen duurzamer te maken. Dat kan bijvoorbeeld door zonnepanelen te plaatsen, energiezuinige verlichting te installeren, uw energieverbruik in het oog te houden met handige tools, … Bespreek de mogelijkheden met een Detech-expert.

Zonnepanelen zijn de ideale manier om uw kmo duurzaam te maken. Ze zijn makkelijk te plaatsen, hebben een hoog rendement en verdienen zichzelf snel terug. Met zonnepanelen bespaart u heel wat op uw energiefactuur én geniet u van 100% groene stroom. Onze installateurs plaatsen uw zonnepanelen helemaal volgens de huidige normen. Meer weten over zonnepanelen voor uw onderneming?

Dankzij een batterijopslagsysteem gekoppeld aan uw zonnepanelen bespaart u nog meer op uw energiefactuur. U kunt de opgewekte energie van uw zonnepanelen namelijk opslaan in een batterij en die weer gebruiken wanneer uw zonnepanelen niet genoeg energie produceren. U vertrouwt zo dus altijd op uw eigen groene stroom.

Een belangrijk onderdeel van energie-efficiëntie in een duurzame onderneming is energiemanagement en –monitoring. De installatie van energiezuinig toestellen is één ding, maar hun energieverbruik moet ook in de gaten gehouden worden. Een constante monitoring van uw energieverbruik zorgt ervoor dat u een beter inzicht hebt in uw gebouwprocessen. Daaruit haalt u opportuniteiten om nog meer te besparen en nog efficiënter om te springen met energie. Lees meer over energiemonitoring.

Rijden uw medewerkers met een elektrische wagen? Dan is het interessant om laadpalen aan uw bedrijfsgebouw te installeren. Zo kunnen uw medewerkers hun wagen tijdens de werkuren opladen zodat ze fully recharged weer naar huis kunnen rijden. Als u uw laadpalen koppelt aan uw zonnepanelen laadt u bovendien zo goed als gratis. Met de combinatie van de twee creëert u in no time een duurzame onderneming. Ontdek meer over laadpalen.

Een snelle en simpele manier om energie te besparen is kiezen voor ledverlichting in plaats van halogeen of tl. Ledverlichting verbruikt namelijk tot 50% minder energie, waardoor u ook enorm bespaart op energiekosten. Kiest u voor ledverlichting of relighting door Detech, dan ontwerpen onze ingenieurs een lichtplan voor uw kmo om uw kantoren en ruimtes efficiënt te verlichten. Lees meer over relighting en hoe Detech uw onderneming duurzaam maakt door energiezuinige verlichting.

Energie besparen zonder u zelf veel bezig te houden met energiemanagement? IoT (Internet of Things) is de ideale oplossing voor drukke ondernemers. In een smart building werken IoT-devices samen en wisselen ze informatie uit via het internet om zo autonoom mogelijk te werken. Alle gebouwprocessen worden automatisch geregeld en het energieverbruik gereduceerd. Meer weten over IoT?

Kmo’s
Kmo’s
Kmo’s

Kies ook voor duurzaamheid in uw beveiligingssystemen

U kunt bij Detech niet enkel terecht om van uw kmo een duurzame onderneming te maken aan de hand van energietechnieken. Detech beveiligt ook uw bedrijfsgebouwen tegen inbraak, diefstal, vandalisme en brand. Daarbij kiezen we steeds voor duurzame oplossingen die uw bedrijf permanent beveiligen.

Jaarlijks wordt bij 1 op de 100 bedrijven ingebroken. Uw kmo beschermen tegen inbraak is dus geen overbodige luxe. Met een alarmsysteem van Detech schrikt u inbrekers af en jaagt u ze weg. Zo beschermt u uw producten, documenten en medewerkers tegen diefstal en/of geweld. Ontdek de mogelijkheden met alarmsystemen bij Detech.

Krijg 24/7 een beeld van wat er zich in en rond uw bedrijf afspeelt dankzij bewakingscamera’s. Dankzij de dubbele functie is het een populair beveiligingssysteem bij ondernemers. Enerzijds schrikt het beeld van een bewakingscamera inbrekers al af. Ze weten dat ze gefilmd worden en zullen dus minder snel het risico nemen dan bij een bedrijf zonder camera’s. Anderzijds registreren bewakingscamera’s elke beweging, wat het makkelijker maakt om dieven of vandalen te identificeren en op te sporen als ze toch een poging wagen. Lees meer over camerabewaking voor uw duurzame onderneming.

Uw duurzame onderneming beschermen tegen brand? Een branddetectiesysteem spoort brand in een vroeg stadium op. Dat geeft u de kans om de brand snel te blussen en verdere schade te voorkomen. Detech installeert verschillende soorten detectiesystemen, afhankelijk van de ruimte. Meer info over branddetectie.

Controleer wie uw bedrijfsgebouwen binnen kan met een toegangscontrolesysteem. Geef uw medewerkers een badge, cijfercode of gebruik hun vingerafdruk om hen toegang te verlenen tot de gebouwen en/of bepaalde ruimtes. U kunt bovendien tijdssloten installeren waarop personen wel of niet binnen kunnen. De opties zijn legio, lees er meer over.

Kmo’s

Energie besparen en duurzaam ondernemen? Reken op Detech om uw kmo futureproof te maken!

Neem contact op

Kmo’s

Totaalprojecten van a tot z

Bouwt u een nieuw duurzaam bedrijfsgebouw voor uw kmo of wilt u uw huidige gebouw groener maken? Detech voert alle elektrotechnieken uit van ontwerp tot onderhoud. Vanaf het begin werken onze ingenieurs samen met de aannemers en architecten van uw bouwproject. We onderzoeken samen de mogelijkheden en ontwerpen een plan voor uw elektrische installaties en voorzieningen. Onze techniekers leggen de elektriciteitsvoorzieningen aan volgens het ontwerp en plaatsen al uw installaties. Wanneer er achteraf defecten of problemen zijn, kunt u steeds bij ons terecht voor herstellingen en depannages. Ook het periodieke onderhoud kunt u door ons laten uitvoeren. Detech is uw partner voor alles wat met elektrotechniek te maken heeft. We blijven graag meedenken met onze klanten over hoe we ondernemingen nog duurzamer kunnen maken.

Gerealiseerde projecten

Het ontwikkelen van duurzame bedrijfsparken, kantoren, werkplaatsen, toonzalen en magazijnen is de expertise van deze projectontwikkelaar. Wij denken als technische partner mee en voeren de projecten uit naar wens van de uiteindelijke eindklant. Zo bouwen we samen met Jeni duurzame en comfortabele werkplekken volgens de noden van de onderneming.

Onze troeven

Kmo’s

Duurzame klantrelaties

Bij Detech hechten we veel belang aan duurzame klantrelaties. U kunt ons steeds bereiken voor vragen of problemen. We zoeken zo snel mogelijk naar de beste oplossing en blijven uw wensen project na project vervullen.

Kmo’s

Hoogwaardige merken

Om een duurzame onderneming te creëren, werken we enkel met de beste producten. We kiezen onze installaties uit bij gerenommeerde merken die gegarandeerd een hoge kwaliteit bieden.

Kmo’s

Meer dan 30 jaar ervaring

Bij Detech rekent u op ervaren techniekers en ingenieurs. We hebben meer dan 30 ervaring in de installatiewereld en geven onze kennis door aan nieuwe generaties die met veel passie werken aan uw project.

Kmo’s

Respect voor timing

We respecteren altijd onze deadlines. Uw project wordt tijdig afgewerkt volgens de beloofde timing.

Kmo’s

Engineering

Detech beschikt over een eigen engineeringafdeling waar we zelf plannen op maat van uw bedrijf maken.

Kmo’s

Onestopshop

Detech is een multi-inzetbaar bedrijf. We bieden studie, ontwerp, installatie, herstelling en onderhoud aan van alle elektrotechnische installaties.