Algemene elektriciteitswerken

Algemene elektriciteitswerken laten uitvoeren

Bouwt u een nieuw bedrijfsgebouw of breidt u uit? Reken op Detech voor al uw algemene elektriciteitswerken. We werken nauw samen met de studiebureaus, aannemers, projectontwikkelaars en architecten zodat we alle noodzakelijke elektriciteitsvoorzieningen kunnen realiseren. Omdat we bij Detech steeds een stapje verder gaan, maken we uw bedrijfsgebouw helemaal futureproof met het oog op eventuele verdere uitbreidingen of herbestemming van ruimtes. Zo voldoet uw bedrijfsgebouw ook binnen enkele jaren nog aan uw eisen en de geldende normen.

Algemene elektriciteitswerken:
waarvoor kunt u bij Detech terecht?

Detech voorziet de meest uiteenlopende algemene elektriciteitswerken volgens uw wensen en noden. Bij het aanleggen van nieuwe elektriciteitsvoorzieningen voorzien we standaard alle technieken. Wanneer een onderdeel vervangen moet worden of aan vernieuwing toe is, bieden we elke techniek ook apart aan.

Detech regelt uw aansluiting op het elektriciteitsnet bij de netbeheerder. U kunt bij ons terecht zowel voor een aansluiting op het laagspanningsnet met eventuele tellerbatterijen voor kleine vermogens als een aansluiting op het middenspanningsnet. Ook voor tijdelijke stroomvoorzieningen en werfaansluitingen kunt u op ons rekenen.

In onze eigen engineeringafdeling ontwerpen we laagspanningsborden, stuurborden en schakelborden op maat van uw bedrijf. Op basis van uw huidige en toekomstige elektriciteitsnoden werken we zorgvuldig de elektrische schema’s uit. Dankzij onze jarenlange expertise garanderen we een optimaal ontwerp dat aan alle veiligheidsvoorschriften voldoet. Zo vermijden we overbelasting of kortsluitingen. Na het ontwerp volgt de installatie door een gecertificeerde en ervaren Detech-technieker.

Van de meterkast naar het stopcontact, Detech legt stroomlussen aan doorheen uw bedrijfsgebouw of –terrein. Onze ingenieurs ontwerpen een elektriciteitsplan waarop alle stroompunten, verlichtingspunten, schakelaars … zijn aangeduid. Onze techniekers voeren het plan uit en trekken kabels van de verdeelborden naar alle stroompunten. Daarbij rekenen we ook steeds een marge voor uitbreiding in zodat er later geen nieuwe kap- en breekwerken nodig zijn.

Algemene elektriciteitswerken omvatten ook de verlichting van uw bedrijfsgebouwen en –terreinen volgens een lichtplan. Detech voert een lichtstudie uit en bepaalt op basis daarvan welke verlichting met welke sterkte waar moet komen. Door zorgvuldig na te denken over verlichting optimaliseert u het werkcomfort en de productiviteit van uw medewerkers.

Gebouwbeheer, beveiligingssystemen, laadpalen, PV-installaties of batterijopslag, Detech denkt met u mee over de volgende stappen. Welke systemen wilt u implementeren in uw bedrijfsgebouw? Samen met u bespreken we alle mogelijkheden, van gebouwautomatisatie tot duurzame energieoplossingen. Voor elke installatie maken onze ingenieurs een nieuw ontwerp dat onze techniekers zorgvuldig uitvoeren bij de installatie en indienstname.

Onder algemene elektriciteitswerken verstaan we bij Detech ook herstellingen en onderhoud. Vertoont een van uw elektrotechnische installaties een defect? Dan lost Detech het probleem voor u op. In dringende gevallen sturen we dezelfde dag nog een technieker die u uit de nood helpt.

Algemene elektriciteitswerken

Van studie tot installatie: zo gaan we te werk

Bij Detech handelen we berekend en voorbereid. Elk project passeert eerst langs onze engineeringafdeling waar onze experten het zorgvuldig analyseren en ontwerpen op basis van uw eisen en wensen. We denken met u mee en zoeken samen met u naar de beste oplossingen terwijl we rekening houden met uw toekomstplannen. Bij Detech volgen we steeds dezelfde werkwijze waarbij we onze klanten een volledige service aanbieden.

Onze ingenieurs analyseren uw bestaande gebouw of site of bestuderen de plannen voor het nieuwe gebouw. Ze onderzoeken de noden van het gebouw of terrein en luisteren naar uw wensen. In onze engineeringafdeling ontwerpen we vervolgens een plan voor de algemene elektriciteitswerken dat voldoet aan de huidige en toekomstige eisen van het gebouw of de site.

We plaatsen de verdeel- en stuurborden volgens het uitgewerkte ontwerp.

Onze ervaren techniekers voeren de nodige voorbereidingswerken uit: kabelgoten en kabelladders plaatsen. Nadien trekken we de kabels vanuit de laagspanningsborden tot bij de verschillende verbruikers.

We sluiten alle bekabeling aan op de verschillende componenten en op de elektriciteitskast waarna alle stroompunten getest worden.

Tot slot wordt de installatie gekeurd volgens de AREI-normen.

Algemene elektriciteitswerken

Samen met Detech naar een elektrische toekomst

Let’s electrify your building

Algemene elektriciteitswerken

Depannage bij elektriciteitspanne

Last van een stroompanne? Bel ons en we komen zo snel mogelijk ter plaatse om het probleem op te lossen zodat de hinder voor uw bedrijf beperkt blijft.

Voorkomen is beter dan genezen en dus voorziet u best een back-upplan met een noodstroomvoorziening. Die zorgt voor een continue toevoer van elektriciteit wanneer de netstroom wegvalt.

Algemene elektriciteitswerken

Zelf elektriciteit opwekken

Wilt u met uw bedrijf de groene kant op? Dan is een PV-installatie de ideale oplossing. Uw bedrijf draait op groene energie waardoor u beschermd bent tegen schommelende energieprijzen. U bespaart zo heel wat kosten waardoor u uw investering snel terugverdient.

Lees meer over zonnepanelen voor uw bedrijf

Algemene elektriciteitswerken

Elektriciteitsvoorzieningen in elke bedrijfstak

Detech heeft al meer dan 30 jaar ervaring met algemene elektriciteitswerken voor bedrijven uit een waaier aan sectoren:

Detech, uw expert in gebouwtechnieken

U kunt Detech niet alleen inschakelen voor algemene elektriciteitswerken, maar ook voor uw relightingproject, de implementatie van beveiligingssystemen of de verduurzaming van uw bedrijfsgebouw. Detech is uw partner in alles wat met elektriciteit en elektrotechniek te maken heeft.

Algemene elektriciteitswerken
Algemene elektriciteitswerken

Waarom kiezen voor Detech?

Detech is uw expert in algemene elektriciteitswerken en elektrotechnieken. De voorbije 30 jaar voerden we al heel wat projecten uit voor kleine en grote bedrijven die nog steeds op ons vertrouwen voor onderhoud, aanpassingen en uitbreidingen van hun elektrotechnische installaties. Wordt uw bedrijf het volgende?

Algemene elektriciteitswerken

ONESTOPSHOP

Detech is een onestopshop in elektrotechnische werken. U kunt bij ons terecht voor alles wat met elektriciteit, gebouwbeheer en beveiliging te maken heeft. Onze ingenieurs ontwerpen een plan op maat dat onze techniekers nauwgezet implementeren.

Algemene elektriciteitswerken

Duurzame klantrelaties

Bij Detech hechten we veel belang aan goede en blijvende relaties met onze klanten. We blijven voor u klaarstaan en zoeken steeds mee naar nieuwe oplossingen en mogelijkheden om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Algemene elektriciteitswerken

Toekomstgericht

Detech is een toekomstgerichte partner die uw bedrijf futureproof maakt. Met geavanceerde technologieën spelen we in op uw langetermijndoelen en zorgen we dat uw installaties ook binnen een aantal jaar nog up-to-date zijn.

Algemene elektriciteitswerken

Ruim 30 jaar ervaring

Detech heeft meer dan 30 jaar ervaring in de elektrotechnieken. Onze ingenieurs en techniekers voerden al honderden projecten uit en zijn echte experts in hun vak. Bij Detech is uw project in goede handen.

Algemene elektriciteitswerken

Vlotte communicatie

Bij Detech blijft u als klant steeds op de hoogte van de vorderingen in uw project. We contacteren u regelmatig met nieuwe updates en overleggen elke belangrijke beslissing eerst met u. Heeft u zelf een vraag? Dan kan u ook steeds rekenen op een snel antwoord.

Algemene elektriciteitswerken

Eigen engineering

Detech heeft een eigen engineeringafdeling waar alle projecten op maat van uw bedrijf ontworpen worden. Omdat alles inhouse gebeurt, kunnen we snel aanpassingen maken waardoor uw project altijd tijdig opgeleverd wordt.