Power your industry

Specialist in elektrotechnieken, Detech, voert industriële elektriciteitswerken uit voor alle soorten bedrijven. We voorzien uw volledige productiehallen, opslagloodsen, labo’s, gebouwen en terreinen van stroom via middenspanningscabines, bordenbouw, bekabeling en noodstroomaggregaten.

Meer power nodig voor uw onderneming? De middenspanningsinstallaties van Detech leveren altijd voldoende stroom voor uw bedrijfsactiviteiten. In onze engineeringafdeling ontwerpen we een plan op maat om uw bedrijf van voldoende stroom te voorzien. Onze installateurs plaatsen vervolgens cabines van hoge kwaliteit volgens de geldende normen. Meer info over middenspanning.

Laagspanningsborden zijn een onmisbaar onderdeel van industriële elektriciteitswerken voor bedrijven. Detech ontwerpt en bouwt borden die aansluiten bij de noden van uw bedrijf. Daarbij kiezen we steeds voor kwalitatieve merken en hoogwaardige materialen.

Een paar minuten zonder stroom betekent vaak grote verliezen voor uw bedrijf. Daarom is het van essentieel belang dat uw machines en productielijnen continu blijven werken. Detech zorgt daarvoor met industriële elektriciteitswerken en de installatie van noodstroomvoorzieningen. Die leveren elektriciteit wanneer de netstroom uitvalt. Er bestaan verschillende soorten noodstroomvoorzieningen met diverse eigenschappen die de experten van Detech graag toelichten. Lees meer over noodstroom.

Industrie
Industrie

Duurzaam produceren

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker onderwerp in de industrie. Bij Detech promoten we dan ook duurzame installaties en voeren we industriële elektriciteitswerken uit om uw bedrijf energiezuiniger en –efficiënter te maken.

Heeft uw bedrijf een grote dakoppervlakte of veel ruimte op het bedrijfsterrein? Dan zijn zonnepanelen een logische keuze. Door zelf opgewekte zonne-energie te gebruiken bespaart uw bedrijf namelijk op de energiefactuur. Zonnepanelen zijn bovendien al op korte termijn terugverdiend, waardoor ze een zeer voordelige investering zijn. Onze techniekers voeren de nodige industriële elektriciteitswerken uit om de zonne-energie op te slaan, om te zetten en te verdelen over uw bedrijf. Lees meer over zonnepanelen.

Installeer laadpalen bij uw bedrijf en geniet van de vele voordelen. Ten eerste is elektriciteit duurzamer én voordeliger dan benzine of diesel. De kosten van bedrijfswagens zullen dus dalen bij een transitie naar elektrisch rijden. Daarbovenop kunt u laadpalen openbaar vrijgeven en gebruikers laten betalen om te laden aan uw laadstations. Dat genereert extra inkomsten voor uw bedrijf. Tot slot zijn laadpalen fiscaal aftrekbaar. Een zeer interessante en duurzame investering dus. Ontdek meer over laadpalen.

Wilt u minder afhankelijk worden van het net, 100% genieten van groene energie en kosten besparen? Een batterijopslagsysteem slaat energie op in daluren om ze te gebruiken tijdens piekuren. Uw bedrijf draait zo altijd op eigen opgewekte stroom en u bespaart op uw energiefactuur. Lees meer over batterijopslag.

Industrie
Industrie

Slim gebouwbeheer

Dankzij hoogstaande gebouwbeheersystemen maakt Detech het beheer van uw gebouwprocessen eenvoudiger. U krijgt inzicht in de werking van uw elektrotechnische installaties en in uw energieverbruik. Die inzichten kunt u gebruiken om uw productieproces te optimaliseren en sneller en efficiënter te produceren. Een GBS bevordert bovendien een stabiel productieproces door een constante monitoring van uw gebouwprocessen. Via industriële elektriciteitswerken koppelt Detech uw nieuwe en bestaande installaties aan het gebouwbeheersysteem.

Meer over gebouwbeheer

Industrie

Veilige productiehallen en bedrijfsunits

In productieomgevingen staat veiligheid op nummer één. Het is dan ook belangrijk dat enkel bevoegd personeel toegang heeft tot bepaalde ruimtes en dat die goed beveiligd zijn tegen indringers. Om uw bedrijf te beschermen tegen inbraak, diefstal, vandalisme en brand rekent u op Detech. Wij installeren hoogwaardige beveiligingssystemen voor een maximaal beveiligde omgeving.

Om inbrekers tegen te houden, installeert Detech diverse inbraakbeveiligingssystemen. Camerabewaking en terreinbeveiliging detecteren inbrekers nog voor ze uw gebouwen of opslagloodsen betreden. Verdachte bewegingen activeren een alarm dat de inbrekers afschrikt. Ook wanneer ze proberen uw gebouw binnen te breken door sloten te forceren of ruiten te breken gaat een alarm af. Om uw bedrijf zo goed mogelijk te beveiligen, bespreken onze ingenieurs alle opties met u en stellen ze een plan van maximale beveiliging voor. Meer over inbraakbeveiliging.

Bescherm uw goederen en materialen tegen brand met een hoogstaand branddetectiesysteem. Aan de hand van een uitgebreide studie bepaalt Detech welk systeem het beste bij uw bedrijf of ruimte past. Onze engineers bepalen waar de branddetectie het best geplaatst wordt, waarna onze techniekers de systemen met veel precisie installeren. Lees meer over branddetectie.

Om te controleren wie binnen- en buitengaat in labo’s, productiehallen, opslagloodsen … installeert Detech toegangscontrolesystemen zoals badgescanners, vingerprintscanners en codeklavieren. Zo houdt u indringers eenvoudig buiten. Om uw toegangssystemen van stroom te voorzien, voeren we de nodige industriële elektriciteitswerken uit. Ontdek meer over toegangscontrole.

Industrie

Laat uw industriële elektriciteitswerken uitvoeren door Detech

Contacteer ons

Industrie

Van studie en ontwerp tot onderhoud en herstelling

Industriële elektriciteitswerken, de installatie van elektrotechnische apparaten en systemen, studie, ontwerp én het onderhoud van technische installaties, bij Detech kunt u terecht voor het hele pakket. Welk elektrotechnisch project u ook wilt laten uitvoeren, het team van Detech staat voor u klaar. Na een eerste gesprek voeren onze ingenieurs een studie uit die de huidige situatie analyseert. Die studie is dan de basis voor het plan van uw industriële elektriciteitswerken en het ontwerp van de installaties. Vervolgens installeren onze techniekers alles volgens het opgestelde plan. Verder voeren we een keuring van de installaties uit zodat ze conform de normen zijn. Daarna blijft Detech instaan voor het onderhoud en de reparatie van uw systemen. Ook in het geval van een stroompanne of plotse uitval van een installatie kunt u rekenen op de techniekers van Detech.

Neem contact op

Gerealiseerde projecten

Detech voerde de voorbije 30 jaar al heel wat industriële elektriciteitswerken en elektrotechnische installatiewerken uit voor grote spelers waaronder bierbrouwer Duvel Moortgat, chocoladeproducent Hamlet en baggerbedrijf DEME.

Industrie
Industrie

Onze troeven

Industrie

Duurzame klantrelaties

Duurzaamheid uit zich niet enkel in onze installaties, maar ook in de manier waarop we met onze klanten omgaan. We streven naar langdurige klantrelaties waarbij we onze klanten project na project het beste van onszelf geven.

Industrie

Hoogwaardige merken

Om aan onze klanten een uitstekend resultaat af te leveren, werken we enkel met kwalitatieve producten van hoog aangeschreven merken zoals Schneider Electric, Smappee, Mobiflow en Legrand.

Industrie

Meer dan 30 jaar ervaring

Detech is een gevestigd installatiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de elektrotechnische sector. Onze ingenieurs en installateurs voeren al 3 decennia lang industriële elektriciteitswerken uit bij kleine en grote bedrijven.

Industrie

Vlotte communicatie

Bij Detech mag u steeds een snel antwoord verwachten op uw vragen. We contacteren u zo snel mogelijk terug met een gepaste oplossing.

Industrie

Flexibel

Bij dringende problemen kunt u steeds op ons rekenen. We helpen u zo spoedig mogelijk en passen onze planning aan aan de dringendheid van uw probleem.

Industrie

Toekomstgericht

Detech houdt bij het ontwerp van uw project altijd rekening met uw toekomstplannen. We voorzien een groeimarge zodat uw installaties binnen 10 jaar nog steeds voldoen aan uw wensen.