Bewakingscamera’s voor uw bedrijf: hoog veiligheidsniveau en optimale efficiëntie

Beveiligingscamera’s in en rond uw bedrijf registreren elke beweging. U kunt te allen tijde zien wat er zich afspeelt in en rond uw gebouwen. Dat zorgt voor een hoge veiligheid, optimale werkomgeving en efficiënte werking van uw bedrijf. Detech kiest steeds voor kwaliteitsvolle merken en zoekt samen met u naar de beste producten voor uw bedrijf. Onze flexibele en schaalbare oplossingen zijn een goede optie voor elk bedrijf.

Beveiligingscamera’s hebben hetzelfde effect als flitspalen. Ze schrikken af. Wanneer inbrekers bewakingscamera’s rond uw bedrijf zien, zijn ze minder geneigd om in te breken omdat het risico om betrapt te worden te groot is. De kans op inbraak verkleint dus aanzienlijk waardoor uw gebouwen, terreinen en goederen beschermd blijven.

Camerabewaking geeft uw medewerkers, klanten en bezoekers een veilig gevoel. Ze weten dat ze een goed beveiligde omgeving betreden en voelen zich meer op hun gemak. Dat bevordert de productiviteit van uw medewerkers en de relaties met uw klanten.

Het is onmogelijk om overal in uw bedrijf tegelijk aanwezig te zijn. Met bewakingscamera’s rond en in uw bedrijf hebt u continu zicht op wat er gebeurt. U kunt de camerabeelden altijd en overal bekijken via een app

Bewakingscamera’s in uw bedrijf slaan de camerabeelden automatisch op in the cloud of op een harde schijf. Bij een inbraak, overval of andere verdachte gebeurtenis zijn de camerabeelden bewijsmateriaal dat de politie kan helpen om de daders sneller op te sporen.

Slimme camera’s geven u inzichten over processen binnen uw bedrijf. Die inzichten kunt u toepassen om uw operationele processen te verbeteren en uw bedrijf efficiënter te laten draaien.

Camerabewaking

Multifunctionele systemen

Bewakingscamera’s in uw bedrijf zijn niet enkel nuttig om inbraak te vermijden. U kunt ze inzetten voor diverse situaties. Zo creëert u niet enkel een veilige omgeving, maar ook een (energie-)efficiënt bedrijf. Combineer verschillende functies van camerabewaking en creëer zo een geïntegreerd monitoringsysteem.

Met camerabewaking beschermt u uw gebouwen en terreinen tegen inbraak. Indringers worden afgeschrikt door het hoge beveiligingsniveau. Wanneer ze toch een inbraakpoging wagen, registreren bewakingscamera’s aan uw bedrijf alle bewegingen die later helpen de inbrekers te identificeren. Met een koppeling van uw camera’s aan een alarmsysteem maximaliseert u het beveiligingsniveau waardoor inbrekers geen schijn van kans maken.

Bedrijven en winkels zijn een populair doelwit voor diefstal, niet enkel door inbrekers, ook door medewerkers zelf, klanten of bezoekers. Die worden niet meteen gesignaleerd als verdacht, maar kunnen achteraf wel sneller geïdentificeerd worden dankzij camerabeelden. Bovendien schrikken camera’s in het gebouw potentiële dieven af.

Meer inzicht in wie uw bedrijfsgebouw betreedt? Slimme camera’s registreren het aantal bezoekers, de duur van het bezoek en zelfs wie uw gebouw betreedt. AI (Artificial Intelligence) analyseert de camerabeelden en bezorgt u interessante inzichten over hoe bezoekers uw gebouw gebruiken. Met die informatie optimaliseert u gebouwprocessen voor een betere werking van uw bedrijf.

Slimme camera’s kunnen de temperatuur van bezoekers meten en zo nagaan wie mogelijk ziek is en anderen in uw gebouw kan besmetten (bv. Covid-19).

In productiehallen of afdelingen waar werkveiligheid van cruciaal belang is, zorgen bewakingscamera’s voor een vroegtijdige detectie van gevaarlijke situaties. Camera’s merken gevaar soms sneller op dan mensen, waardoor meteen kan worden ingrepen.

Camerabewaking

Camerabewaking op maat van uw bedrijf?

Let’s talk

Camerabewaking

Wetgeving

Bedrijven die bewakingscamera’s installeren moeten rekening houden met de wetgeving rond camerabewaking. Detech zet de regels op een rijtje:

  • De plaatsing van bewakingscamera’s bij bedrijven moet aangegeven worden bij de politie.
  • Aan de ingang van ruimtes met camerabewaking moet een pictogram hangen dat aangeeft dat de plaats bewaakt is.
  • U moet een register van de beeldverwerkingsactiviteiten bijhouden.
  • Dienen uw camera’s niet voor het voorkomen, vaststellen, opsporen van misdrijven of overlast of om de orde te handhaven? Dan zijn ze onderhevig aan de privacywetgeving.
Camerabewaking

Van havens tot kantoorgebouwen: camerabewaking voor alle sectoren

Detech plaatst bewakingscamera’s in alle soorten bedrijven uit elke sector:

Onze troeven

Camerabewaking

Ervaren ingenieurs

Bij Detech rekent u op professioneel advies en een vakkundige installatie. Onze ingenieurs ontwerpen een cameraplan op maat van uw bedrijf. Daarvoor voeren ze een uitgebreide studie uit van de gebouwen en houden ze rekening met uw wensen en noden.

Camerabewaking

Duurzame klantrelaties

Detech hecht veel belang aan goede en langdurige klantrelaties. Huidige en nieuwe klanten kunnen ons steeds bereiken en rekenen op een vlotte communicatie. We streven naar 100% tevreden klanten die project na project met ons samenwerken voor een feilloos resultaat.

Camerabewaking

Snelle service

Bij Detech kunt u rekenen op een vlotte communicatie en snelle service. Bij problemen helpen we u zo snel mogelijk uit de nood zodat u weer verder kunt met uw dagelijkse activiteiten.

Camerabewaking

Ruim 30 jaar ervaring

Detech is al meer dan 30 jaar actief in de elektrotechnische sector. We installeerden al honderden bewakingscamera’s bij kleine en grote bedrijven.

Camerabewaking

Innovatieve technologieën

Detech implementeert steeds de meest innovatieve technieken zodat uw installaties ook binnen 10 jaar nog up-to-date zijn.

Camerabewaking

Totaalprojecten

Detech is uw onestopshop voor elektrotechnische werken. We voeren totaalprojecten uit en maken uw bedrijfsgebouwen en –terreinen veilig, energie-efficiënt en futureproof.