Omroepsystemen op basis van een geluidsplan voor uw bedrijf

Detech installeert kwalitatieve omroepsystemen op maat van uw bedrijf. Om een optimaal resultaat af te leveren voeren we eerst een studie uit. We analyseren de akoestiek van de ruimte, onderzoeken de beschikbare stroompunten en bespreken uw wensen en noden. Elke ruimte wordt apart onderzocht om het ideale ontwerp te ontwikkelen. Onze engineers maken vervolgens een gedetailleerd plan en stellen de best mogelijke oplossingen aan u voor. Ze bepalen onder andere welke speakers een optimale geluidskwaliteit leveren, hoeveel speakers u nodig hebt en wat de ideale plaats is om de speakers te bevestigen.

Neem contact op voor een plan op maat

Geluidsinstallaties
Geluidsinstallaties

Multifunctionele omroepsystemen

Detech installeert geavanceerde omroepsystemen voor verschillende toepassingen. Dankzij slimme technologie selecteert u bepaalde ruimtes of zones waar de boodschap afgespeeld wordt om zo gericht mogelijk te communiceren naar de aanwezigen in uw gebouw of op uw terrein. Een microfoon of intercom maakt het mogelijk om in realtime mededelingen te verspreiden. Periodieke boodschappen laten spelen op vaste tijdstippen is zeker ook mogelijk. Via een gebruiksvriendelijke interface plant u aankondigingen in die automatisch worden afgespeeld. Enkele mogelijkheden met een multifunctioneel omroepsysteem:

  • collega’s oproepen aan de kassa
  • bedrijfswijde mededelingen aankondigen
  • reclameboodschappen verspreiden in openbare gebouwen of winkelcentra
  • klanten meedelen dat de winkel binnenkort sluit
  • verkeerd geparkeerde auto’s of voertuigen afroepen
  • achtergrondmuziek afspelen in winkels of bedrijven
  • bezoekers en medewerkers waarschuwen of instructies geven in noodgevallen
  • ongewenste bezoekers afschrikken via geluiden of gesproken boodschappen
Geluidsinstallaties

Kies voor kwalitatieve omroepsystemen vakkundig geïnstalleerd door Detech

Let’s talk

Geluidsinstallaties

Een complete service, van studie tot installatie

Bij Detech krijgt u steeds een totale service. We installeren niet zomaar omroepsystemen en geluidsinstallaties. Vooraleer we installaties plaatsen, voeren we een studie uit in uw gebouw en/of op uw terrein. Aan de hand van die studie maken onze engineers een ontwerp voor de installatie van uw omroepsysteem. Op basis van het gekozen ontwerp voeren onze ervaren techniekers alle nodige werken uit en installeren uw volledige omroepsysteem, van bekabeling tot speakers. Daarna wordt het systeem gebruiksklaar gemaakt en getest zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de werking van de installatie. Mocht er zich ooit een probleem of defect voordoen, dan rekent u op Detech voor de herstelling of het onderhoud van uw systeem.

Geluidsinstallaties

Koppel uw omroepsysteem aan beveiligingssystemen

Uw gebouw extra veilig maken dankzij een geluidsinstallatie? Detech koppelt uw omroepsysteem aan uw alarmsystemen en bewakingscamera’s om snel boodschappen te versturen in noodsituaties. Een geautomatiseerde werking van die gekoppelde systemen zorgt ervoor dat medewerkers bijvoorbeeld snel op de hoogte gebracht worden van inbrekers of gevaar. Een omroepsysteem van Detech maakt uw bedrijf dus weer een stukje veiliger.

Geluidsinstallaties

Ontdek onze andere diensten

Heeft uw bedrijf nood aan vernieuwing? Detech voorziet meer dan enkel geluids- en omroepsystemen. We zijn specialisten in gebouwtechnieken en bieden heel wat diensten aan. Zo voorzien we naast geluid ook verlichting in al uw gebouwen en installeren we gebouwbeheersystemen om alle elektrische installaties eenvoudig te bedienen vanuit een centraal punt. Verder kunt u ons inschakelen voor al uw elektriciteitswerken en groene stroomvoorzieningen. Tot slot maakt Detech van uw bedrijfssite een veilige omgeving met verschillende beveiligingstechnieken zoals branddetectie, toegangscontrole, camerabewaking en alarmsystemen.

Waarom samenwerken met Detech?

Geluidsinstallaties

Ervaren team

Al meer dan 30 jaar lang staan onze installateurs en ingenieurs in voor beveiligings-, energie-, netwerk- en gebouwtechnieken bij grote en minder grote bedrijven

Geluidsinstallaties

Alles voor de klant

De klant staat centraal bij Detech. We doen er alles aan om bedrijven zo goed mogelijk te helpen hun gebouw of site naar een hoger niveau te brengen. Daarom zijn we steeds bereikbaar voor onze klanten.

Geluidsinstallaties

Merkonafhankelijk

Omdat we onze klanten op de beste manier willen helpen, bieden we keuze uit hoogstaande merken. U kiest het merk waarmee u vertrouwd bent of waarmee u het liefst werkt. Wij zorgen voor een feilloze installatie en een onberispelijk resultaat.

Geluidsinstallaties

Eigen engineering

Detech beschikt over een eigen studie- en ontwerpbureau. Na een onderzoek ter plaatse ontwerpen onze engineers een plan op maat van uw bedrijf.

Geluidsinstallaties

Flexibele planning

Dankzij onze horizontale bedrijfsstructuur kunnen we kort op de bal spelen. Dringende projecten of problemen worden steeds zo snel mogelijk aangepakt.

Geluidsinstallaties

We houden ons aan ons woord

Bij Detech respecteren we onze deadlines en doen we wat we beloven. Op Detech kunt u vertrouwen.