Wifi voor bedrijven

Detech verbindt uw bedrijf via baanbrekende wifi-installaties van onder andere kwaliteitsmerk D-Link. Onze techniekers implementeren de nieuwste technologieën die uw bedrijf van ultrasterke en razendsnelle wifi voorzien. Wifi zorgt bovendien voor cleanere bedrijfsruimtes en een simpelere netwerkinfrastructuur omdat er geen ethernetkabels nodig zijn. Ontdek de mogelijkheden van wifi voor bedrijven met Detech:

  • software-managed / cloud-managed / hardware-managed
  • beveiligd / openbaar
  • wifi voor binnen / wifi voor buiten
  • point-to-point verbindingen tussen gebouwen
  • IoT-toepassingen

De specialisten van Detech helpen u steeds de juiste oplossing voor uw bedrijf te vinden met professioneel advies op maat.

Neem contact op voor meer informatie

Draadloze netwerken

Kenmerken van een wifinetwerk door Detech

  • vlotte overgang tussen acces points zonder verlies van verbinding
  • razendsnelle gegevensoverdracht
  • superveilig
  • uiterst betrouwbaar
  • ongeziene capaciteit
Draadloze netwerken

Wifi voor uw bedrijf?

Let’s connect

Wifi voor bedrijven van a tot z: onze werkwijze

Om de best mogelijke wifi-oplossing voor uw bedrijf te bepalen, voeren onze ingenieurs eerst een studie uit. Ze analyseren uw huidige internetverbruik en brengen uw noden in kaart. Daarna bekijken ze de mogelijkheden met wifi voor uw bedrijf en ontwerpen ze een plan met voldoende access points op strategische plaatsen. Detech streeft naar een optimaal resultaat zodat uw medewerkers en apparaten altijd en overal verbonden blijven.

Draadloze netwerken zijn nooit helemaal draadloos. Er zijn geen ethernetkabels nodig om uw apparaten te verbinden met het internet, maar het internet moet nog steeds tot in uw bedrijf komen via netwerkkabels. Detech legt die netwerkkabels en sluit er wifi access points (routers) op aan. Die routers zenden dan een wifisignaal uit waarmee u uw apparaten kunt verbinden.

Onze zorg voor uw bedrijf stopt niet na de installatie. Onze teamleden werken nauw samen met uw facility-dienst voor het beheer en onderhoud van de draadloze netwerken. Zo zorgen we ervoor dat uw systemen optimaal blijven werken en meteen hersteld worden als het nodig is.

Draadloze netwerken

Ook internet via ethernetkabels?

Wifi is voor bedrijven een uitstekende keuze om medewerkers en bezoekers van een internetverbinding te voorzien, maar de beste oplossing is een combinatie van draadloze netwerken en netwerkbekabeling. Sommige systemen of machines hebben namelijk nood aan een constante en stabiele verbinding. Hoewel wifi-netwerken tegenwoordig uiterst betrouwbaar zijn, biedt een ethernetkabel net iets meer zekerheid. Reken op Detech voor een ontwerp dat de beide mogelijkheden optimaal benut.

Meer over netwerkbekabeling

Draadloze netwerken

Van zorginstellingen tot kmo’s, Detech voorziet wifi voor bedrijven uit elke sector

Detech integreerde al heel wat wifi-oplossingen voor bedrijven. Van nieuwe sites tot de renovatie van bestaande gebouwen en van productiehallen tot winkels, Detech connecteert bedrijven voor een betere communicatie onder medewerkers en apparaten. Ontdek wat Detech voor uw bedrijf kan doen:

Waarom samenwerken met Detech?

Draadloze netwerken

Duurzame klantrelaties

Detech zet in op duurzaamheid, niet alleen in productkeuze en werkwijze, ook in relaties met klanten. Wij staan steeds klaar met advies en ondersteuning voor onze nieuwe en bestaande klanten.

Draadloze netwerken

Onestopshop

Bij Detech kunt u terecht voor alle elektrotechnische werken voor uw bedrijf. We zorgen voor elektriciteit, beveiliging, duurzame energieopwekking en wifi voor uw bedrijf, zowel in nieuwbouw als bij renovaties.

Draadloze netwerken

Kwaliteitsvolle installatie

Onze techniekers installeren uw draadloze netwerk met de grootste zorg en precisie. Detech streeft een hoge kwaliteit na, niet alleen in productkeuze, maar ook in plaatsing en implementatie van uw systemen.

Draadloze netwerken

Meer dan 30 jaar ervaring

Detech is een betrouwbaar bedrijf met al ruim 30 jaar ervaring in de elektrotechnieken. Onze techniekers hebben heel wat ervaring én volgen de nieuwe trends op de voet.

Draadloze netwerken

Altijd bereikbaar

Detech is steeds bereikbaar voor klanten. Zijn er problemen of zit u met vragen? Neem contact op en we helpen u zo snel mogelijk een gepaste oplossing te vinden.

Draadloze netwerken

Flexibel

Dankzij onze horizontale structuur kunnen we kort op de bal spelen. Bij problemen of dringende projecten schieten we snel in actie om u te helpen. Zo hoeft u nooit lang te wachten op een oplossing.