Onderhoud en herstellingen

Detech garandeert een vlotte werking van uw elektrotechnische installaties

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de depannage van elektriciteit, onderhoud van elektrische installaties en plaatsing van innovatieve systemen om uw bedrijfsgebouwen toekomstklaar te maken? Dan bent u bij Detech aan het juiste adres. Bij ons krijgt u een persoonlijke aanpak en een nauwe samenwerking. We communiceren regelmatig en duidelijk met u, houden u op de hoogte van de vooruitgang en beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk. Bij dringende problemen komt een van onze ervaren techniekers dezelfde dag nog langs om ze op te lossen. Op Detech kunt u rekenen!

Service en onderhoud

Depannage elektriciteit

Last van een elektriciteitspanne in uw bedrijf? Detech lost het probleem zo snel mogelijk voor u op. Onze techniekers komen onmiddellijk ter plaatse om u te depanneren. De depannage van uw elektriciteit is de grootste prioriteit zodat de hinder voor uw bedrijf zoveel mogelijk beperkt blijft. Daarna onderzoeken onze techniekers uw elektriciteitsinstallatie om de oorzaak van de panne te achterhalen. Eens de oorzaak bekend is, bekijken de techniekers of het nodig is de installatie te vernieuwen en of er andere elektrotechnische werken moeten gebeuren om een toekomstige panne te vermijden.

Panne? Bel ons

Service en onderhoud

Onderhoud van installaties

Om defecten aan installaties en depannage van elektriciteit te voorkomen, voert Detech onderhoudswerken uit. U kunt ons inschakelen voor een periodiek onderhoud of nazicht van alle elektrotechnische installaties zoals laadpalen, beheersystemen of beveiligingssystemen. Omdat we inzetten op langetermijnrelaties bieden we ook onderhoudscontracten aan zodat u niet zelf hoeft bij te houden wanneer een onderhoud nodig is. Wij contacteren u voor een afspraak voor het onderhoud van uw installaties. In grote bedrijven werken we nauw samen met de facility-dienst om dagelijks te zorgen voor een goede werking van de technische installaties. Zo verzekeren we de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten.

Contacteer ons voor een onderhoud

Service en onderhoud

Herstelling van installaties

Een periodiek onderhoud van uw installaties zorgt ervoor dat ze langer meegaan. Dat wil echter niet zeggen dat uw installaties nooit verslijten. Een klein defect of een onderdeel dat vernieuwd moet worden, is onvermijdelijk. Wanneer dat gebeurt, is het belangrijk het probleem zo snel mogelijk op te lossen om grotere complicaties te vermijden. Reken daarom op Detech voor de herstelling van uw elektrotechnische installaties. Wanneer u ons belt met een probleem, komt een van onze techniekers zo snel mogelijk langs om u uit de nood te helpen en uw installatie te repareren. Als de volledige installatie aan vervanging toe is, bekijken we samen met u welke oplossingen het interessantst zijn voor uw bedrijf.

Kapotte installatie? Neem contact op

Service en onderhoud

Engineering en ontwerp op maat van uw bedrijf

Nog geen technische plannen voor de bouw of renovatie van uw bedrijf? Of nood aan technisch advies en engineering? Detech biedt u een volledige service aan dankzij een eigen engineeringafdeling. U kunt bij ons terecht voor bordenbouw, relighting-ontwerp, plannen voor elektriciteitswerken, engineering voor zonnepanelen, beveiligingsplannen, … Onze ingenieurs komen eerst ter plaatse voor een uitgebreide studie van de site. U communiceert uw wensen en noden, wij bekijken op basis daarvan wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Onze ingenieurs ontwerpen een plan op maat van uw bedrijf en sturen bij waar nodig. Samen met u bepalen we welke producten en systemen het meest geschikt zijn voor uw bedrijf, rekening houdend met de veiligheid en het comfort van uw medewerkers.

Let’s talk

Service en onderhoud

Elektrotechnische installaties zonder zorgen

Contacteer ons

Extra services

Detech levert kwaliteitswerk en zorgt dat de elektrische installaties correct aangesloten zijn. Zo garanderen we veilige en goed werkende installaties. Na de plaatsing voeren we steeds een keuring uit conform de bepalingen in het AREI. Na de keuring ontvangt u een keuringsverslag. Zijn uw installaties niet in orde of bevat het keuringsverslag opmerkingen of inbreuken? Dan zet Detech uw installaties conform de normen om depannages van elektriciteit te voorkomen.

Is uw technische installatie afgekeurd? Dan rekent u op Detech om uw installatie conform te zetten. Onze techniekers analyseren wat er moet gebeuren en voeren de nodige aanpassingswerken uit zodat uw elektrische installaties aan de AREI-normen voldoen.

Het werk van onze techniekers stopt niet na de plaatsing van uw elektrische installaties. Om een optimale werking te garanderen en depannage van uw elektriciteit te vermijden, testen we de installaties na de plaatsing. Zo verzekeren we u dat alles werkt zoals het hoort.

Waarom samenwerken met Detech?

Service en onderhoud

Kwaliteit

Detech kiest voor hoogwaardige producten van gerenommeerde merken én biedt u een kwalitatieve service aan. Onze techniekers onderhouden uw installaties met veel zorg. Herstellingen of depannage van elektriciteit gebeuren vakkundig om defecten en problemen in de toekomst te vermijden.

Service en onderhoud

Duurzame klantrelaties

Detech hecht veel belang aan zijn klanten. We voldoen aan al uw noden en werken project na project met glans af. Omdat we langdurige relaties met onze klanten nastreven zijn we altijd bereikbaar om een antwoord te bieden op uw vragen of zorgen.

Service en onderhoud

Onestopshop

Detech is veel meer dan een elektriciteitsbedrijf. Naast algemene elektriciteitswerken kunt u bij ons terecht voor duurzame energieoplossingen, de implementatie van baanbrekende systemen, de beveiliging van uw bedrijf, … En dat allemaal van begin tot einde, van engineering tot installatie en onderhoud achteraf.

Service en onderhoud

Meer dan 30 jaar ervaring

Detech voorziet bedrijven al meer dan 30 jaar van alle nodige elektrotechnieken, inclusief onderhoud en herstellingen.

Service en onderhoud

Toekomstgericht

Bij Detech kiezen we steeds voor duurzame oplossingen. We plaatsen installaties die jarenlang up-to-date blijven en meegroeien met uw bedrijf.

Service en onderhoud

Snelle service

Bij Detech wordt u altijd snel geholpen. Onze flexibiliteit maakt het mogelijk om snel te schakelen tussen projecten en dringende problemen voor te nemen.